LAWSON

  |  Project Completed Photos

A series of beautifully imagined residences in the heart of Hawthorn East.

Each Lawson residence features its own private entry that leads into a spacious three or four bedroom home, designed to accommodate an evolving lifestyle.

Designed by Wall Architects, the interiors of Lawson feature a warm and natural material palette of stone and timber.
Each fitting and fixture, down to the smallest detail, has been meticulously considered to sit beautifully and durably within the Australian landscape.

Landscaped terraces and sunken gardens provide lush areas to enjoy a quiet cup of tea or to entertain guests, while offering a picturesque backdrop to the living and bedroom spaces. A considered selection of scented and textured flora creates an ever-changing landscape that bursts with colour in every season.

Each Lawson residence has been designed around spacious kitchens, with island benches providing a central area to prepare meals or gather with family and friends. Clever storage space adds to an effortless cooking experience, while butler’s pantries, available in number of residences, offer an additional level of convenience and luxury.

Each residence includes three beautifully appointed bathrooms and a powder room. Private ensuites connect to master bedrooms as well as a number of secondary bedrooms, while large separate bathtubs offer an additional layer of luxury.